Promosi Masakan <b>Tradisional Pahang</b> sempena Hari Kraf <b>...</b> - Blog Makanan di Pahang |
Promosi Masakan <b>Tradisional Pahang</b> sempena Hari Kraf <b>...</b> Posted: 29 Mar 2015 05:55 PM PDT Persatuan Pengusaha Pelancongan Pahang (PPPP) dengan kerjasama Kraftangan Malaysia, Pelancongan Pahang, MOTAC Negeri Pahang, Tourism Malaysia Pahang, JKKN Negeri Pahang dan Persatuan Pelancongan Negeri Pahang akan mengadakan PROGRAM: Promosi Masakan Tradisional Pahang sempena Hari Kraf Kebangsaan Promosi Masakan Tradisional Pahang diadakan bagi mempromosikan masakan tradisional Pahang seperti ikan patin masak tempoyak, pais patin, sambal Pahang dan dodol kukus kepada semua pengunjung. Selain itu, program ini juga menjadi platform bagi mempromosikan pelancongan Negeri Pahang. Majlis perasmian program ini akan disempurnakan oleh YB Dato' Sri Haji Mohd Sharkar Bin Haji Shamsudin, Exco Pelancongan dan Kebudayaan Negeri Pahang. Sehubungan itu, Persatuan Pelancongan Pahang berbesar hati menjemput Yang Hormat Tuan ke majlis perasmian ini seperti ketetapan berikut; Tarikh : 31 Mac 2015 ATURCARA MAJLIS PERASMIAN PROMOSI MASAKAN TRADISIONAL PAHANG 2015 2.45 petang : Ketibaan tetamu AKTIVITI UTAMA Jualan Kraf & Perkhidmatan Perkahwinan AKTIVITI GALAKAN PENGUNJUNG Perkampungan Mini Orang Asli Mah Meri Pulau Carey |
You are subscribed to email updates from Makanan tradisional di Pahang - Google Blog Search To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
No comments:
Post a Comment